Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Chiar dacă se căsătorește cu un Prinț, ea nu va fi o Prințesă. Prințul Harry și actrița Meghan Merkle trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an, iar lucrurile par să fie din ce în ce mai serioase. Se zvonește că Prințul va pregăti o surpriză cu această ocazie, poate chiar o cerere în căsătorie.

După aproape un an de relație, cei doi îndrăgostiți se pare că iau lucrurile chiar în serios. Cu toate că poate părea prea devreme, Prințul Harry ar vrea să o ceară în căsătorie pe frumoasa actriță. ”O să fie logodiți până la sfârșitul verii”, a mărturisit sursa revistei US Weekly.

În ceea ce privesc formalitățile de la Casa Regală, pentru un astfel de eveniment grandios și important, Prințul Harry are nevoie de permisiunea suveranului, Regina Elisabeta a II-a. După ce Regina își va da acordul, cuplul va putea să-și oficializeze legal relația, urmând ca titluri roiale să fie atribuite. Chiar dacă ne-am fi așteptat ca în astfel de situație, Meghan să primescă titlul de Prințesă, se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.