Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Sorin Grindeanu a explicat astăzi, la ”Subiectiv” ce a discutat cu președintele Klaus Iohannis pe tema bugetului pe 2017.

”Au mai fost discuții și înainte. Noi ne-am menținut punctele de vedere, am venit cu proiectul în Parlament, în marea sa parte a rămas în aceeași formă, era normal și legal să fie înaintat Președintelui spre promulgare. În plus față de ceea ce este la vedere, nu au fost discuții și nu cred că era cazul. Vorbim de un proiect de lege adoptat de Parlament, cât se poate de transparent. Îngrijorarea pe care a transmis-o nu o împărtășesc. E adevărat că e un proiect ambițios, un proiect care cuprinde toate măsurile din programul de guvernare, suntem ambițioși privind absorbția fondurilor europene, spre deosebire de anul trecut” a spus Sorin Grindeanu.


Comentarii

Merkel Cretinul germanoid numit Iohanis a fost PRIMAR!!! A uitat ce inseamna BUGET????? Sau atunci nu era "penal"?????? Cu case luate de la Frontul Muncitoresc German, retrocedate la presiunile GErmaniei Merkelist-Hitleriste???

14 februarie 2017 23:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.