Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, luni, o scrisoare premierului Sorin Grindeanu, prin care îl invită alături de Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, la discuţii la Palatul Cotroceni, cu privire la Legea bugetului de stat pe 2017 şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017.

„Având în vedere că astăzi Parlamentul României a transmis spre promulgare Legea bugetului de stat pe anul 2017 şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017, consider oportună o întrevedere cu privire la cele două acte normative, la care vă invit împreună cu Ministrul Finanţelor Publice, domnul Viorel Ştefan, marţi, 14 februarie a.c., ora 11:00, la Palatul Cotroceni.”, se arată în scrisoarea publicată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Integral pe MediafaxComentarii

v Pina nu va fi demis Ghiolbanis tara nu va avea liniste. Acesta va cauta sa antagonizeze partide, clase sociale, populatia, va condamna diversi si-ii va tiri in tribunale si procese pe cei care i se opun. Jos Ghiolbanis. Credeam ca presedinte mai prost ca Javra Ordinara nu o sa avem, dar se pare ca m-am inselat. Se poate lua de mina cu Iliescu si sa mearga la Jilava.

13 februarie 2017 18:09

Je Ca sa-i mai cerseasca niste bani pentru SRI si deplasari externe ale Cotroceni cu doamna, macar la rectificari, daca acum nu se mai poate. Nu fii fraier Grindene, sa traim pana atunci !

13 februarie 2017 16:16

Apucaturi de NAZIST IMPUTIT Auzi, cheama la el ... dar ce mortzii MATII, tu te crezi "BULBASA"? Oricum faci ceea ce-ti dicteaza IMPERIALISTII occidentali !!! Te uiti la bugetul tarii, precum "MÂŢA ÎN CALEDAR si/sau BROASCA LA INUNDATII". Auzi băi, tu "marele fizician". ştii care este legea lui OHM? ....."FI OM CU NOI, PENTRU CA SI NOI SA FIM OAMENI CU TINE" .... Conform fizicii .... "NIMIC NU SE PIEREDE, TOTUL SE TRANSFMORMA" La fel si URA ta fata de ROMANI se va transforma, conform principiului al II - lea al dinamicii .

13 februarie 2017 14:18

Komersant Dupa ce l-a pupat in coor pe presedintele german, acum ce face??? Iata ce spun documentele de la Nurenberg - cel mai mare proces impotriva criminalilor de razboi - "zeci de mii de documente istorice ale Tribunalului din Nuremberg, publicate recent online, descriu în mod neechivoc, că: - Al Doilea Război Mondial, un conflict care a costat viaţa a peste 60 de milioane de persoane, a fost planificat şi finanţat de cel mai mare cartel chimic şi farmaceutic din lume. La acea vreme, IG Farben era constituită din Bayer, BASF, Hoechst şi alţii. - Forţa care a pus în mişcare cel de-Al Doilea Război Mondial era ambiţia IG Farben de a obţine controlul asupra pieţelor mondiale ale petrolului şi medicamentelor, eliminând orice concurenţă prinforţă. - Companiile din grupul IG Farben au finanţat ridicarea la putere a partidului nazist şi transformarea democraţiei germane într-o dictatură. Planul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben, pentru dominarea lumii, a fost distrus de angajamentul majorităţiiţărilor din lume şi de sacrificiile lor extraordinare. Cu toată că această victorie a fost importantă pentru toată rasa umană,noua ordine postbelică era deja influenţată de interesele naţiunilor câştigătoare, în termeni de petrol şi medicamente: Acţiunile cartelului IG Farben au fost înmânate concurenţilorlor economici din ţările învingătoare.... Cine sunt "partenerii" Romaniei????? :):):):):) IOHANIS , TEHNOCRATII, PARTE A SERVICIILOR SI JUSTITIEI SLUGI VANDUTE CARTELURILOR STRAINE!!!!! ACHTUNG HERR !!!!!

13 februarie 2017 13:25

Uta Mare economist acest Joianis dar acum si-a descoperit cunostintele !!

13 februarie 2017 12:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.