Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul independent Mircia Giurgiu spune că va înființa Partidul Fraierilor, după alegerile locale din iunie. La acest partid vor putea adera persoanele care au fost „fraierite" în relația cu statul, cu autoritățile sau cu altă persoană.

„Vor fi sute de mii de oameni", a declarat Mircia Giurgiu, într-o conferință susținută joi la Cluj Napoca, notează Mediafax.

Ideea, spune Giurgiu, i-a venit de la un protestatar din Piața Unirii din Cluj.

„Intenţionez să înfiinţez Partidul Fraierilor, dar după alegerile locale, în funcţie de câţi oameni vor adera la acest proiect.

Ideea a venit de la un participant la protestele din Piaţa Unirii, care a spus că ar trebui să înfiinţăm un astfel de partid al fraierilor, unde fiecare membru sau cei care au fost fraieriţi de stat, de autorităţi sau de o altă persoană să vină să îşi spună povestea. Vrem să fie învăţătură de minte altora, să ştie cei care se vor afla într-o situaţie asemănătoare să se ferească. Sunt sigur că vor fi sute de mii de oameni", a spus Mircia Giurgiu.
Integral pe AdevărulComentarii

Inițiativa e fraieră sau proastă de la bun început! De ce? Pentru că după nume acest partid va fi Partidul Proștilor, iar eu nu cred că va avea adepți, deoarece nimeni nu vrea să fie considerat Prost. Iar această inițiativă nu știu dacă vrea să facă apologia prostiei electoratului majoritar, respectiv cei mulți dar săraci cu duhul, sau cei mulți și proști după cum i-a caracterizat acel neom numit Silviu Brucan. Un nume mai potrivit ar fi Partidul Fraieriților, acel partid al celor care au fost duși cu preșul și păcăliți de cineva, de statul român sau de justiția românească răsuflată, etc. Sper că opinia mea e de bun augur și ca atare mult mai acceptabilă.

23 martie 2012 21:21

@mafiotilor! Esti cam idiot, sau de rea credinta . La prostituate, umblau calian (moralistul) - acest Monica Tatoiu masculin (care incepand de la efectul razelor de luna asupre cizmelor de guma si pana la planificarea, pregatirea si executia zborurilor intergalactice se pricepe, adica pardon, ESTE EXPERT la toate) si cu gurzau (teologul) pentru a se "documenta".Dar dupa reactie, esti asemeni lor, adica ai creierul SPALAT cu solutie BASESCIANA. Mi-e mila de tine !

23 martie 2012 11:20

mafiotilor! borfasul asta care umbla pe la prostituate sa se "documenteze" mai are glas sa...vorbeasca! daca si puslamaua asta se crede parlamentar inseamna ca am ajuns rau!

23 martie 2012 10:19

DAN DOAR IN ROMANIA POATE EXISTA UN ASEMENEA FRAIER CARE SA FACA UN ASEMENEA PARTID..... DE RASUL CURCILOR!!!!!

23 martie 2012 10:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.