Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Părinţii tinerilor care au murit în clubul Colectiv au depus, marţi, la Parchetul instanţei supreme o plângere penală care vizează mai mulţi membri ai Guvernului, în octombrie 2015, pe care-i consideră vinovaţi de intervenţia defectuoasă la incendiu, dar şi de modul în care au fost trataţi răniţii în spitale.Printre cei vizaţi de plângeri se numără fostul premier Victor Ponta, secretarul de stat Raed Arafat şi fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu.

Integral pe AdevărulComentarii

La asa copii, asa parinti! Mai bine le faceati educatie sa nu intre in capcanele drogurilor, muzicii zgomotelor, sexualitatii exacerbate, pornirilor anarhiste si negarii valorilor traditionale si nationale, dar absorbind cu nesat propaganda celor ce doresc distrugerea natiunilor si realizarea unui imperiu mondial condus de iluminati si compus din idioti spalati pe creier. In al doilea rand, mai parinti trogloditi, intelegeti dracului odata ca la Colectiv a fost o explozie pusa la cale de o mana criminala, care urmarea tocmai distrugerea celor pe care vreti voi sa-i tarati prin tribunale. Chiar nu l-ati auzit pe colonelul acela STS, care stia ce stia cand a spus ca odraslele voastre au fost prajite ca la rotisor? Si nici pe cei care au semnalat ca unii erau avertizati sa nu se duca in seara respectiva in Colectiv? N-a sclipit nicio luminita in creierul vostru amortit? Aveti in cap doar ura?!

8 noiembrie 2016 13:13

nae Nu vreti bai sa-i dati in judecata pentru ca a fost o vara caniculara si o toamna prea ploioasa ? Va compatimesc , dar nu va inteleg nerozia ! Dar asa e la necaz , cand vin unii si-ti baga-n cap idiotenii , doar ca vor ei sa-i termine pe unii si nu reusesc !

8 noiembrie 2016 11:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.