Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis îi invită pe români să meargă duminică la vot și le recomandă să aleagă oamenii potriviți.

"Dragi români, eu voi merge la vot duminică, cu ocazia alegerilor locale. Votul într-o democrație este foarte important. Votul este, de fapt, felul în care cetățenii participă efectiv la procesul democratic. Vă invit să mergeți la vot duminică! Chibzuiți bine, alegeți oamenii potriviți și votați-i!", afirmă Iohannis, într-un mesaj video postat, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Duminică se vor desfășura alegerile locale.

Integral pe AgerpresComentarii

Moarte psd-ului Bandit esti tu cu ma-ta su javrele penale Psd cate te platesc sa scrii pe aici cacaturi,, mai imputit de @,grindei vad ca iti schimbi numele des asa te-a invatat javrele penale din Psd ,,duminica vor primi muie in loc de voturi, si puscariasul Dragnea.

4 iunie 2016 14:24

Grindei Nu mai voteaza "diaspora" ? ...mama voastra de banditi...

4 iunie 2016 10:45

Moarte psd-ului Nu votati jegurile de penali din Psd-Alde-Unpr,, o alianta formata de comunisti ,securisti, hoti..mincinosi,escroci,,pe orcinr alceva numai pe astea nuuuuuuuuuuu..acum e momentul sa scapam de aceste jegurile....

4 iunie 2016 9:17

scarpinici Asa-i !!! Ca sa nu patiti ca un...sas , meserias din Hermannstadt , care-a afirmat : "am taiat de sapte ori da`....tot scurt a ramas !"

4 iunie 2016 8:59

ovi Am chibzuit si cand te-am votat si...acum mai dezamagit complet Joane. Tu nu esti neamt si nici sasalau esti Mitica 100%.

4 iunie 2016 7:13

demisia dobitocului iohannis ce nesimtit iohannis asta, un traficant de copii si hot de case cu acte false vine si vorbeste despre corectitudine, despre incredere ............

3 iunie 2016 18:32

familia penala iohannis la inchisoare Argumentul „bunei credințe” a primarului Iohannis a fost respins de judecători, deoarece soția lui Klaus s-a pretins moștenitoarea lui Baștea Nicolae, cu ajutorul unor înscrisuri false, „executate” la Primăria Porumbacu de Jos, localitatea de baștină a falșilor moștenitori. „Cauza ilicită izvorâtă din fraudarea legii ce a invalidat certificatul de moștenitor se extinde și asupra contractului de vânzare-cumpărare subsecvent, (…) pârâtul Klaus Werner Iohannis nefiind apărat de prezumția de bună credință, față de amploarea operațiunii ilicite rezultată din hotărârile judecătorești definitive pronunțate”, au consemnat judecătorii.

3 iunie 2016 18:32

Mesterul Domnule Presedinte daca spuneai ca sa fim atenti la vot sa nu facem greseala din 2014 de la prezidentiale, poate ca te credeam. In rest ramine cum am stabilit fiecare cu responsabilitatea lui si sper ca roamni sa nu mai gresesca ca in 2014 sa aleaga oameni cu dragoste de tara nu cu ura in suflet.

3 iunie 2016 18:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.