Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ariana Zhao, elevă în clasa a X-a la Școala Internațională București, a obținut locul întâi la concursul NASA Space Settlement, la categoria individual, cu proiectul "Osiris".

"Ariana este elevă în clasa a X-a la Școala Internațională București și pentru proiectul premiat de NASA a muncit serios câteva luni de zile, timp în care s-a documentat despre protecția împotriva radiațiilor, sistemul închis de agricultură, gravitație artificială, etc. După o cercetare minuțioasă, care a durat câteva luni, Ariana Zhao a scris un eseu de aproximativ 100 de pagini, în care a explicat toate detaliile unei așezări durabile, cu un spațiu de habitat pentru 15.000 persoane", se arată într-un comunicat al Școlii Internaționale București.
Integral pe AgerpresComentarii

Relu Mii de felicitari pentru succesul de la NASA ! Esti o mare victoriosa, un om in plina crestere catre cele mai inalte culmi ale stiintei ! Bravo+bravo+bravo atat tie cat si parintilor tai si profesorilor care te-au indrumat catre stiinta si nu catre derbedeism !

22 martie 2016 10:33

Geo La sporturi, fetele, la scoala fetele, la birouri tot ele, in fabrici la 3 schimburi tot ele, in politie, in armata.... cinste lor! poate ca ne indreptam spre matriarhat.

21 martie 2016 22:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.