Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bianca Drăguşanu a trecut rapid peste lacrimile provocate de dezvăluirile fostului ei iubit din adolescenţă, iar acum se gândeşte la actuala ei dragoste, fotbalistul Adrian Cristea.

Acum mai puţin de o oră, Bianca a postat pe Facebook o poză pentru a-i transmite "Prinţului" că îl aşteaptă acasă. Ea apare într-o postură sexy, întinsă în pat şi purtând un maiou transparent şi pantaloni scurţi albi.

"Bună dimineaţa, prieteni...Bună dimineaţa, iubire...Te aştept acasă!", a scris Bianca, ca explicaţie a fotografiei.

Integral pe LibertateaComentarii

jojo un trup flasc aruncat in dizgratie , ...in uitare. asteapta-l .,ca..........vineeeeee.

25 februarie 2012 11:00

Ce mai, Domne Chestiune arzatoare la ordinea zilei

25 februarie 2012 6:48

wazzub WAZZUB intenţionează să fie un "rival" pentru companii precum Google sau Facebook care produc miliarde de dolari în fiecare an doar pentru că noi le utilizăm serviciile și promite să împartă profitul cu membrii înregistraţi până la data lansării oficiale. Nu ai nimic de pierdut. Inregistrează-te folosind următorul link: signup.wazzub.info/?lrRef=76739790

24 februarie 2012 22:31

banalu` Al dreaq de dormitor.. ce tampit ar pune gresie in dormitor?

24 februarie 2012 18:38

bashtanu' @junghi Gura pacatosului..... Te uitai in oglinda cand ai scris adanca ...cugetare? Autoctitica.... autocunoastere de sine... Bravo oricum pentru sinceritate...

24 februarie 2012 15:13

junghi un articol deosebit de interesant, specific site-ului... probabil, la ultimul sondaj s-a observat ca sunt numai tampiti care intra aici!

24 februarie 2012 14:16

EU poze mai interesante nu gasiti?aratati poze cu arhitectura,peisaje marine,din cosmos,orice,ceva ,nu cu strambe din astea!VA RUGAM FRUMOS!

24 februarie 2012 13:48

Marian Atentie! Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere: http://signup.wazzub.info/?lrRef=00fd5760 DUPA INREGISTRARE SI ACTIVAREA CONTULUI DATI LINK-UL DVS SI INFORMATIA ALTOR PERSOANE !

24 februarie 2012 12:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.