Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România va primi, începând de luna viitoare, refugiați aflați pe teritoriul Uniunii Europene, iar în urma discuțiilor s-a ajuns la 160 de persoane din Italia și 135 din Grecia, a declarat șeful Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI), chestor principal Viorel Vasile pentru Digi24. 15 fugari din Siria, Pakistan şi Irak vor fi cazaţi în centrele din Bucureşti. Anul trecut, ţara noastră s-a angajat să primească din proprie iniţiativă 1.800 de emigranţi, dar a votat împotriva cotelor obligatorii care ar fi fost mult mai mari.

Peste un milion de refugiaţi din Orientul Mijlociu au ajuns în Europa anul trecut. Majoritatea au venit pe mare şi s-au stabilit în Grecia şi Italia. Autorităţile române spun că nici anul acesta nu va fi liniştit: exodul va continua. România nu este o ţară atractivă pentru refugiaţi. Anul trecut au fost depuse doar 1.200 de cereri de azil, mai puţine decât în 2014. În Bulgaria, de exemplu, 20 de mii de oameni au cerut o măsură de protecţie. Inspectoratul pentru Imigrări are însă un plan de acţiune în caz de urgenţă pentru gestionarea a 20 de mii de fugari.Integral pe România LiberăComentarii

Madalina Balaban Noi nu dorim harabi! daca johannes vrea atunci sa-i cazeze in numeroasele lui case!

22 februarie 2016 19:33

liberalul socialist By pot decit sa admir si sa laud deosebita OSPITALITATE a poporului roman - cea care ne-a facut... vestiti... in intreaga lume! Cum, Fha Mario, tu, cu pesedeii si laitrnarii tau, infirmi Hospitalitatea traditionala romaneasca O refuzi... saracilor? Daca veneau plini de aur, ii primeati cu bratele deschise? Sau poate toata vorbaria... socialistilor este exact ASTA: VORBA GOALA? Pt ca, alaturi de tine, ii recunosc pe alti kakati de latirna: nae, NOI, ala cu Flota (unde draku e ala cu casele?), euro-poola... Georgeto, dar CINE ar trebui sa ii ia pe romani, te-ai intrebat? Si, DE CE. Si noua ne-au luat... petrolul, n-asa? Italienii, spaniolii, britanicii, grecii, frantujii, suedezii, norvegienii, pina si "inapoiatii" de turci... fir-ar ei de exploatatori imputiti!

22 februarie 2016 15:26

nae mancatorul de ......... @ nae - sa ai pofta cretinule.......

22 februarie 2016 14:49

nae Bai lingau in cur a lui javra penala Ponta ala @noi,,vezi ca ai gresit in loc de PDL-PNL..sunt gunoilele care ii lingi tu in cur adica PSD-ALDE-UNPR...asa ca manca cacat la mata acasa nu aici,,ca pute tare.

22 februarie 2016 14:26

basescu hotul de flote @ liberalul socialist - ia-i la tine in casa retardatule

22 februarie 2016 14:12

Maria Poporul nu doreste acesti refugiati! De ce ne sunt bagati pe gat?De ce iohannis nu are coloana vertebrala si sa refuze cotele de refugiati? Nu suntem noi amarati destul?

22 februarie 2016 12:40

sori Deportare, asta inseamna ! Cat timp "dumnealor" vor sa mearga in anumite tari, de ce ar fi trimisi in alte tari ? Practic asta se numeste DEPORTARE. Mai bine ar fi trimisi inapoi, de cate ori vor veni, pana se satura.

22 februarie 2016 12:36

liberalul socialist O tara ca Ropmania, care are PESTE TREI MILIOANE de "refugiati" (TOTI pe motive economice) tipa in cor impotriva unor poameni care fug de razboi! Ce-ati spune, bai cretinule, daca UE ar spune: TOTI strainii sa plece acasa? Ati incepe sa tipati tare despre "libera circulatie", despre dreptul romanilor de a apartine Europei... Eu sunt absolut convins ca cei 300 care vor veni acum, ca si toti 1800 care vor veni (eventual) cu totii, nu vor crea MIZERIA creata de "romani" prin tarile UE.

22 februarie 2016 7:53

NOI Islamistii antrenati de ISIS sa ucida instant, vor cotropi Romania ?! Adica, nu eram noi, suficient de batjocoriti si jefuiti de planurile criminale ale PDL&PNL si technocrati, acum, vom fi atacati si agresati de liftele de arabi...huoo! guvern technocacacios! La-ti mazilit pe Ponta, pt interesele voastre criminale.

22 februarie 2016 7:28

Teroristi arabi in Romania Unde-i aduceti? Sa fim si noi pregatiti sa le organizam o sosire scanteitoare si inflacarata!

21 februarie 2016 23:46

BREAKING NEWS: Tocmai am aflat ca fiecare dintre "refugiatii" din poza a platit companiilor de turism-infractional între € 10.000,- si € 20.000,- / cap de vita furajata privilegiul de a obtine un loc de cazare în tzara Dvs. - va uram asadar ca, la nevoie, si Dvs. sa puteti strânge suma necesara!!! Cu cele mai alese urari, cu respect, Bacanu (grevistu' lu' fomistu', n.red.) & RL

21 februarie 2016 23:03

PRECIZARE: În editia de mâine urmeaza sa publicam "Planul de Urgenta" si sa va explicam cam cum urmeaza sa fie "gestionati" (noul non-cuvânt la EURO-moda, n.red.) cei 20.000 de buc. "fugari" de catre tehno-"guvernul" de EURO-marionete al României! Cu respect, Redactia RL

21 februarie 2016 22:55

euro-Paulus: E O VESTE FANTASTICA!!! Si unde urmeaza sa soseasca - ca sa pregatim si noi comitetul de wellcomizare cum se cuvine - sau e secret de euro-bantustan (fost "stat", n.m.)? Cu respect, e-P

21 februarie 2016 22:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.