Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit luni la Palatul Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis, după ce șeful a anunţat că de acum acest lucru va deveni o tradiţie, în fiecare zi de luni.

Deocamdată, întâlnirea nu s-a încheiat, dar se știe că Cioloş şi Iohannis au de discutat şi despre vizita pe care premierul o va face în Franţa, în această săptămână.

De asemenea, un alt punct important este parteneriatul strategic dintre România și SUA, care ar trebuie să continue pe toate dimensiunile, au spus cei doi.

O discuţie care, pentru prima dată, a fost anunţată şi presei, nu cum s-a întâmplat până acum când aflam abia după reuniune, într-un comunicat dat de Administraţia Prezidenţială.

Aceasta este a doua întâlnire dintre președinte și premier din acest an.

Întâlnirea vine după ce atât preşedintele, cât şi premierul, au avut întrevederi cu Victoria Nuland, asistentul secretarul de stat al SUA, John Kerry.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.