Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ziua de 10 iunie este data stabilită de principiu în cadrul Coaliţiei pentru desfăşurarea alegerilor locale, a declarat purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, luni, la finalul şedinţei BPN al partidului."Am fost informaţi de către preşedintele partidului că în cadrul coaliţiei s-a discutat despre organizarea alegerilor locale pe data de 10 iunie. S-a stabilit ca partidele să se gândească la data de 10 iunie ca posibilă dată de organizare a alegerilor locale. Urmează ca în câteva zile, după ce vor fi consultări cu partidele, actele normative necesare pentru declanşarea procesului electoral local să fie emise de Guvern", a declarat Sever Voinescu.

Potrivit acestuia, data finală pentru desfăşurarea alegerilor locale se va stabili de către Guvern în următoarele două săptămâni, pe baza consultărilor cu partidele de opoziţie.

"Guvernul, în maximum două săptămâni, trebuie să stabilească data acestor alegeri locale", a menţionat Voinescu.

Purtătorul de cuvânt al PDL consideră că este normal ca şi Opoziţia să fie consultată cu privire la data alegerilor locale.
Integral pe AgerpresComentarii

nelu Are un schepsis și anume lasă loc la opoziție să își facă un porogam de guvernare .Să pună pe tapet cum vor găsi ei modalități de a combate corupția .Cum vor găsi lideri credibili că majorutatea sunt pe lista corupților .E greu să reinventezi protestul în apărarea proprilor corupți .Ei nu găsesc modalități de a crește în sondaje și e normal că trebuie să te grăbești că îți scade popularitatea .

13 februarie 2012 15:00

mihai Dar pe 8 sau 22 aprilie, ce are domnule Voinescu?

13 februarie 2012 14:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.