Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, că nu a mai discutat cu preşedintele Klaus Iohannis din 5 iunie şi a admis că refuză să vorbească la telefon cu şeful Cancelariei de la Cotroceni, Dan Mihalache, care l-a contactat în repetate rânduri. În schimb, preşedintele Iohannis a comunicat cu Guvernul, prin intermediul vicepremierului Gabriel Oprea, care l-a înlocuit pe Victor Ponta cât timp acesta s-a aflat în Turcia.

Scurtcircuitul de comunicare dintre cele două Palate a ajuns în atenţia presei după ce şeful Cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, s-a plâns, într-o emisiune la Antena 3, că Ponta nu îi răspunde la telefon. „El (Ponta - nr.) nu mai nimereşte telefoanele, nu mai vorbeşte deloc. E un comportament bizar de comunicare doar prin intermediul televiziunilor“, a spus Mihalache. Replica lui Ponta nu s-a lăsat aşteptată. „Cum să nu răspund la telefon? Eu, când mă sună preşedintele României, domnul Dan Mihalache, sigur că nu răspund. Când mă sună preşedintele pe hârtie, domnul Iohannis, răspund“, a declarat Ponta, luni, înaintea şedinţei PSD. Tot ieri, Ponta a declarat că nu a mai vorbit cu preşedintele Klaus Iohannis din 5 iunie, de unde reiese că Iohannis nu l-a sunat pe premier, dar nici şeful Guvernului nu a făcut vreun demers în acest sens.

Integral in Adevarul

Integral pe AdevărulComentarii

Pute Doi cretini care fac sa sufere alti 22 de milioane care i-au ales !!

28 iulie 2015 20:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.