Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„A fost extinsă urmărirea penală pentru spălare de bani şi s-a pus în acţiune şi urmărirea penală pentru o presupusă faptă de spălare de bani, cum că presupuşii bani din presupusa faptă s-ar fi dus în campania electorală din 2012”, a declarat avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, la finalul audierii clientei sale.

DNA a extins urmărirea penală pe numele Elenei Udrea pentru spălare de bani, fostul ministru fiind acuzată că a luat mită mai multe sume de bani, pe care le-a transferat la PDL Bucureşti, sub aparenţa unor contracte de donaţie fictive, întocmite pentru a disimula originea infracţională a banilor.

Extinderea urmăririi penale a fost dispusă atât în cazul Elenei Udrea, cât şi în ceea ce îl priveşte pe Tudor Breazu, sub acuzaţia de spălare de bani, în dosarul cunoscut sub numele de "Gala Bute".

După audieri, Elena Udrea a fost dusă înapoi în arest cu duba.

Elena Udrea a fost audiată timp de mai multe ore la DNA în dosarul Gala Bute, în care procurorii i-au mai pus în cârcă o nouă acuzaţie: spălare de bani. O parte din şpaga primită de Udrea ar fi ajuns la PDL. Dimineaţă a fost coadă la propriu la DNA. Gabriel Sandu, Alin şi Dorin Cocoş au fost cu toţii chemaţi la audieri. Există şi informaţia pe surse că Udrea ar fi fost confruntată cu fostul soţ.


Comentarii

postac socialist "pentru o presupusă faptă de spălare de bani, cum că presupuşii bani din presupusa faptă s-ar fi dus în campania electorală din 2012”, OK si care e notivul ARESTARII PREVENTIVE? Este "pericol public" rin ceva? Are o mitraliera in jartiera, o bomba la briu, ataca trecatorii direct din duba? In afara de a se da satisfactie trogloditilor cretini, bineinteles.

9 aprilie 2015 11:17

hazosul Noroc ca Udrea si-a angajat cel mai capabil avocat, ca el o infunda cel mai repede si nu mai trebuie sa se tot plimbe la DNA. Datorita abilitatilor lui extraordinare pedeapsa Udrei creste continuu:-)

9 aprilie 2015 6:43

dusă înapoi în arest cu duba. Si ce bine-i sta blondei langa duba. In duba e si mai si

8 aprilie 2015 20:40

@8 aprilie 2015 20:17 Mare cretin trebuie sa existe in fiinta ta

8 aprilie 2015 20:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.