Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rusia a înfiinţat aproximativ 100 de unităţi militare în Crimeea, anul trecut. Măsura face parte dintr-un program de detaşare a unui grup de forţe armate care să apere interesele Rusiei în zonă, a anunţat ministrul rus al Apărării, Serghei Shoigu, conform Russia Today.

"În concordanţă cu un ordin prezidenţial, am detaşat o forţă militară combinată în Peninsula Crimeea, pregătită să apere interesele Rusiei în regiune", a explicat oficialul.

Ministrul a detaliat şi a menţionat "96 de unităţi militare" care au fost înfiinţate în Crimeea, regiune care s-a alăturat recent Rusiei.

"Forţele grupate în Crimeea nu apără doar interesele Rusiei în Marea Neagră dar sunt capabile să îndeplinească misiuni şi în zona maritimă", a conchis Shoigu.


Comentarii

Vladimir Lazarciuc De drept vorbind Kievul este prima capitala a Rusiei iara Ucraina este leaganul natiunii rusesti! Nu vad nicio problema cu cele 100 de unitati militare in Crimea!!!

12 ianuarie 2018 22:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.