Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că situaţia evoluează de aşa natură că există o şansă rezonabilă ca printr-o moţiune de cenzură să se schimbe guvernul, dar nu a dorit să avanseze o dată.

Întrebat, la Digi 24, dacă are sentimentul că va avea "propriul guvern" înainte de alegerile din 2016, Klaus Iohannis a declarat: "Situaţia evoluează de aşa natură că pot să spun există o şansă rezonabilă ca printr-o moţiune de cenzură să se schimbe guvernul".

De asemenea, când a fost întrebat dacă acest lucru s-ar putea întâmpla până la sfârşitul actualei sesiuni, preşedintele a precizat că nu ar răspunde la această întrebare "fiindcă ar fi o speculaţie" şi nu vrea să facă speculaţii.

Integral pe România LiberăComentarii

Comandor Nu, ar fi un "succes" pentru dumneavoastra. Ar fi, insa, o drama pentru popor. Poporul roman incepe usor, usor, sa revina la normalitate. Incepe sa intrevada realizari in privinta cresterii standardului de viata. Doriti sa revina la putere cei ce i-au invrajbit si asuprit pe romani? Doriti sa-i vedeti la putere pe cei ce au taiat salarii, pensii, alocatii, etc. in numele grijii netarmurite fata de popor? Intrebati-l pe Blaga, intrebati-o pe Dna Alina Gorghiu, unde sunt, sau ce s-a facut cu banii obtinuti din taierea de tip fascist a veniturilor populatiei? Pana in prezent nimeni nu spune nimic. Se manifesta tot mai vehement dreptul “legitim” de a prelua INTREAGA PUTERE. De ce? Pentru cine? Pentru ca asa i-au soptit (!!!???) Dnei Alina, din transcendent, bratenii, cei ce au inaltat faima liberala pe soclul de onoare al Romaniei Mari ? Sau pentru ca Dnul Blaga, acum cat mai este printre noi si nu la…”universitatea populara!”, sustine teze formulate altadata, intre doua masuri de “tarie cu cuburi”, de catre traian mondialul, cel ce si acum ne da imperative , cand sa fie numiti unii demnitari, unde, de catre cine, cel ce emite rationamente “de valoare”( la mintea lui!!!), inclusiv despre politica externa a Romaniei ? Domnule Presedinte, noua ne place sa avem un Presedinte echidistant, fara atasamente fata de un partid sau altul. Ascultati glasul POPORULUI SUVERAN ! Lasati ca POPORUL SA-SI HOTARASCA SOARTA ! Nu cercurile de interese, nu cei ce sunt subordonati unor tendinte straine neamului nostru. Dumnezeu sa va aiba in grija Sa ! spre binele acestui popor, aflat in grea suferinta si dornic de pace, libertate si nu in ultimul rand, de sanatate si bunastare.

20 februarie 2015 9:41

basist anti-socialist bre @v, socialistule, nu te aratai deloc speriat de gindul ca pesedeaua va pune mina pe TOT CE MISCA in Romania. Tort ce ii mai trebuia era Presedintia; a dat-o in bara, din fericire (zicv eu). Are majoritatea parlamentara, are guvernul, are 90% din Administratia locala... E drept, are si 70% din celule puscariilor ocupate de oamenii ei.

20 februarie 2015 6:57

ham.ham.ro aproape.adevarat

19 februarie 2015 23:59

v Mama, daca reuseste asta Ghiolbanis, sa aiba si parlamentul de partea lui, institutiile de forta tot sub comanda lui, cred ca face invidioasa si Javra Ordinara care in 10 ani nu a reusit in totalitate, acest lucru. Atunci alegatorii lui Ghiolbanis vor fi fericiti ca mai este putin si va fi un partid unic, ca PCR-ul, care va face "lucrul bine facut"

19 februarie 2015 23:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.