Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Creatorul de modă a declarat că relaţia dintre el şi Denisa s-a mai răcit, în sensul că amândoi sunt extrem de ocupaţi.

Cătălin Botezatu a mărturisit, la Kanal D, că nu există altcineva în viaţa lui în acest moment. Dar că nu exclude altă variantă, nici măcar aceea ca Bianca Drăguşanu să se întoarcă la el! Întrebat dacă ar putea să reia relaţia cu aceasta, designerul a răspuns: „Dacă ar face ea primul pas, da!"

Bote a spus că i-ar da una dintre maşinile lui dacă ea ar avea nevoie. „Ultima dată am sunat-o când am auzit că are acele probleme de sănătate", a dezvăluit el. „Nu sunt gelos pe Adrian Cristea. Sunt altfel de sentimente, nu e gelozie. Când vezi cine îţi urmează e un sentiment aiurea, nu vreau să spun vorbe grele", a mai adăugat el.

Creatorul de modă a mai spus că ultima dată a întâlnit-o pe asistenta lui Capatos chiar la „Un show păcătos". „După emisiune ne-am înjurat ca la uşa cortului. Glumesc, ne-am certat din cauza ei", a concluzionat Cătălin.

Integral pe Click!Comentarii

MARINELA Fraierule ai pierdut cea mai frumoasa fata,am mai scris ca sunteti cea mai frumoasa pereche dar tu nu te mai potolesti AI facut-o sa sufere si-o faci in continuare!.Sfatul meu este s-o uiti pentru todeauna sau sa te insori cu ea dar pentru todeauna.Nu vacunosc dar imi sunteti foarte dragi amandoi.

24 ianuarie 2012 14:18

DORINA Hai ca nu ai minte deloc la virsta ta! Cataline cautati o fata serioasa ca-i pacat de tine si de banii tai.!

24 ianuarie 2012 13:31

alex ce penibil le Bote asta !...Hmnn....ce pederast ipocrit ! esti deja obositor !

24 ianuarie 2012 12:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.