Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihaela Rădulescu a devenit oficial cel de-al patrulea membru al mesei juriului emisiunii „Românii au talent“, vedeta semnând joi seara contractul cu Pro TV, scrie stirileprotv.ro. Vestea vine la scurt timp după ce Bebe Cotimanis a fost confirmat la rândul lui în juriul show-ului.


Vedeta a semant contractul joi seara şi a devenit oficial cel de-al patrulea component al juriului „Românii au talent“, emisiunea ce urmează să fie difuzată pe Pro TV, zvonurile apărute anterior fiind confirmate. Astfel, noul juriu va fi format din Andra, Andi Moisescu, Bebe Cotimanis şi Mihaela Rădulescu, din ecuaţie fiind exclus Cabral, mai scrie stirileprotv.ro.

Născută în Piatra Neamţ, Mihaela Rădulescu şi-a făcut debutul în televiziune în anul 1994, cu emisiunea „Nocturna pe 16 mm“. Vedeta a trecut pe la mai multe posturi de televiziune şi a avut numeroase emisiuni care au transformat-o într-una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România. În afară de cariera în televiziune, Mihaela Rădulescu a realizat patru filme documentare, a jucat într-un film românesc şi a scris trei cărţi.
Integral pe AdevărulComentarii

Cenzura De fapt, textul initial al acestui articol a fost: "Vedeta a trecut pe la mai multe [puli] şi a avut numeroase [felatii] care au transformat-o într-una dintre cele mai [curve] prezentatoare din România. „Am ales cu cracii larg deschisi“ ar mai fi declarat Mihaela Tiganu.

12 septembrie 2014 21:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.