Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 1.000 de angajaţi ai CFR Călători vor fi disponibilizaţi anul acesta. Dintr-o notificare de concedieri colective sindicatele din domeniu au aflat numărul salariaţilor va fi redus cu 1.050 la CFR Călători şi cu 93 la companiile Voiaj CFR şi CFR Gevaro, anunță Realitatea TV.

De asemenea, societatea feroviară intenţionează să închidă 23 de secţii de circulaţie, care au cel mai mare cost de pasager per kilometru.

Disponibilizaţii ar urma să primească șase salarii compensatorii, aşa cum e prevăzut în lege. CFR Călători se afla pe lista societăţilor de stat cu datorii, monitorizate prin acordul cu Fondul Monetar Internaţional.

RESTRUCTURĂRI LA CALEA FERATĂ:

- CFR Călători: 1.050 salariaţi
- CFR Voiaj şi CFR Gevaro: 93 salariaţi
- total disponibilizaţi: 1.143
Integral pe CotidianulComentarii

SABIN Sa fie concediati toti numai "NASUL"nu.Ce scumpiri ce concedieri la nasul taxa a ramas la fel.

11 ianuarie 2012 14:36

Foarte bine decat sa tii o gramada de lepre si betivi, degeaba pe spinarea unei societati bugetare, mai bine pastrezi performanta si minimul de personal strict necesar la ora actuala. Faptul ca in anii 70 cand i-a angajat se inchideau usile manual si macazul se schimba de 10 oameni, nu inseaman ca azi in 2012 cand totul este automatizat sa mai tii o droaie de oameni pt ca a facut o droaie de copii si acum nu mai are ce munci. Sa se duca in privat daca e bun, ca strungar ca lacatus ca orice...

11 ianuarie 2012 14:16

Mitocania Poate cu madama ar trebui incepute concedierile.Vezi cum sunt facute privatizarile ca sa intelegi cum este subminata economia nationala si transporturile.Vezi cum concureaza firmele private statul ,cum sunt aranjate cursele private ca sa devna competitive ,cum sunt furate bunurile si lasate in paragina pentru a fi vandute ca fier vechi.Asta e privatizare ,sa va .. uta cainii.

11 ianuarie 2012 12:50

un Roman SCARBIT!!!! de presa in special de la Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare AU FOST CONCEDIATI in decembrie 2011 ,3500 de salariati si IN ACESTA PRESA De TOT KKT-ul NU A APARUT NIMIC!!!!Prin acesta masura SUNT LASATE in voia Domnului 3milioane de hectare de desecare din care 2 milioane de desecare cu pompare!!!!2.2 milioane hectare de combaterea eoziuni solului !!!!sunt ABANDONATE si CE A MAI RAMAS din irigatii respectiv 1,5 miloane hectare LUCRARILE de aparare impotriva inundatiilor SUNT predate la ANAR !!!si asta cA CEI doi ministri super competenti Borbely si Tabara asa AU VRUT SA DE DUCA SI ASTEA DRK!!!!MIE SCARBA DE TARA ASTA!!!!politicieni =gasca de crima organizata!!!!dictonul zilei :DEZBINA CI vei conduce in pace!!!!atat de valabil este!!!!pina cand MAI SUPORTAM PROSTIA SI GOLANIA?

11 ianuarie 2012 12:39

Ivan Pana la urma va fi concediat si ... ministrul!

11 ianuarie 2012 11:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.