Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele rus Vladimir Putin a promulgat luni o lege care interzice cuvintele vulgare în mass-media, filme, piese de teatru, spectacole, concerte, cărţi şi opere de artă, consemnează agenţia EFE.

Nerespectarea interdicţiei va fi sancţionată cu amenzi de 2.000-2.500 de ruble (40-50 de euro) în cazul persoanelor fizice, 4.000-4.500 de ruble (80-90 de euro) pentru cei care deţin o funcţie publică şi ajung la 40.000-50.000 de ruble (800-1.000 de euro) pentru persoanele juridice.

Conform actului normativ, experţii în filologie sunt cei care vor decide de la caz la caz dacă termenii sau expresiile folosite au un caracter vulgar şi trebuie sancţionate.Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

bunul simt Sper ca si din comentarii care,in conditiile cand multi nu stiu decat sa injure, se vor reduce considerabil.

6 mai 2014 9:17

liberalul socialist Foarte bine, tovarasul Putin. Sa p8unem "frunzuliote" lui Hercule, Adonis si alte sculptturi si picturi "indecente"! Bre gica, ce zici, il impuscam pe Goya, ca a pictat-o pe Maya... nuda? Sa fim si noi "civilizati"... Eu cred ca asculti mult prea mult Vocea Rusiei: uita-te la purtatorul lor de cuvint (ala cu EURO) cum face clabuci la "perverrsitatile" ne-crestine ortodoxe. Un "civilizat" si asta, as zice. Aici continua linia lui Hitler, Stalin si alti "civilizati", care impuscau si gazau pe cei cu alte "orientari sexuale". Vorba lui Caragiale: sa fie democratie si libertate de expresie, dar sa stim si noi pe cine impuscam!

6 mai 2014 7:35

gica,contra Putin e un patriot in tara lui si isi educa si civilizeaza poporul La noi invers !

6 mai 2014 4:23

Euro-Paulus: E o lege EURO-ostila!!! Se stie doar ca EURO-"cultura" si EURO-"arta" contemporane sunt bazate pe obscenitati si pe invective, menite sa "provoace" (sa provoace EURO-greatza, n.n.). Sa ne gândim doar la laureata Premiului Nobel pentru literatura de acum câtiva ani, pornocrata austriaca Elfriede Elinek (comitetul care i-a acordat premiul se afla în prezent sub ancheta Procuraturii Statului din Regatul Norvegiei pe motiv de EURO-coruptie, n.n.). În plus, legea îi "discrimineaza" pe EURO-homalaii POPO-trans-bi-lesbo-zoo-pedo-multi-poli-uni-intra-sodo-sexuali-LGBT si e ca atare cam EURO-homofoba (non-koshera d.p.d.v. al "drepturilor" SOD-omului), nu?

5 mai 2014 22:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.